2010-07-05

Rukolos ir vištienos salotos

Tiesiog negaliu patikėti, kad vėl kažką rašau blog`e.:) Buvau dingusi beveik mėnesį. Ne, ne šiaip tinginiavau, o keliavau. Ir pamačiau tiek, kad įspūdžiai neišblėso ir kokią savaitę grįžus. Be visa ko ir pailsėti reikėjo, nes kelionės, kad ir kokios nuostabios ir įdomios bebūtų, visada išvargina.
Pasirinkome puikų ir dar iki šio karto neišbandytą keliavimo būdą: namelius ant ratų. Dažnai matydavau važiuojančius namukus, bet niekad nesusimąsčiau, kad ir pati kažkada visą savaitę praleisiu tokiame. Ir kaip bebūtų keista, bet ši transporto priemonė yra toookia nereali, kad apsakyti žodžių trūksta. :) Tikrai rekomenduoju išbandyti! Važiuojant galima betkada nueiti ir atsigulti patogioje lovoje, o vietą nakvynei išsirinkti pagal skonį (žinoma ne visur camp`ams leistina stovėti). O kokiose vietose teko nakvoti... Širdis apsąla prisiminus. Atsibundu ryte, žvilgt pro langelį ir pamatai, kad visą naktį išmiegojai slėny, apsuptame snieguotų viršukalnių. O kartą teko užmigti ir atsikelti girdint jūros ošimą.... Kadangi važiavome dvi šeimos, tai ir džiaugsmas keliauti buvo dvigubas.
Kas apie patogumus, tai yra viskas: dušas (karštas ir šaltas vanduo), WC, vonia, šaldytuvas, viryklė, lovos, stalas, spintelės...:))) Milžiniškas privalumas yra tai, kad esi nepriklausomas nuo viešbučio, ar kažkokio maršruto. Gali planuoti laiką ir keliavimo kryptį.
Ką pamačiau parašysiu kitame įraše, o šiame tiesiog bandžiau sužavėti šiuo keliavimo būdu.;)

Na o kaip pirmam įrašui po tokios pertraukos nepersidirbau ir pristatau labai labai paprastas ir skanias salotas.:)

Reikės:

100 g. rukolos salotų
1 arb. š. prancūziškų garstyčių
2-3 valg. š. alyvuogių aliejaus
gabalėlis keptos, šaltos vištienos (krūtinėlė geriausia)
2 pomidorai
žiupsnelis pipirų
žiupsnelis druskos


Gaminimo eiga:

Visus ingredientus sudedame į dubenį ir gerai sumaišome, kad pasiskirstytų tolygiai.
Skanaus!

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą