2011-10-08

Pasta su krevetėmis, žirneliais ir citrina

Paskutinis įrašas buvo pavasarį... Tas laikas taip greitai ir taip nuostabiai prabėgo. Buvo tobulas pavasaris ir dar tobulesnė vasara. Pakeliavau, pailsėjau. Dabar vėl mokykla ir šiokia tokia rutina. Tačiau pagaliau sugrįžo įkvėpimas pasisukinėti virtuvėje. Kai rudeniškas oras veja į namus, norisi sušilti kažką kepant, verdant. Ir taip miela, ir taip gera ir jauku pasidaro...

O šiandienos pietums sotus ir šildantis maistas. :)

5 žmonėms pavalgyti
Reikės:

350 g. spiralinių makaronų
1 citrinos sulčių
2 skiltelių smulkiai supjaustyto šesnako
druskos
300 g. krevečių savo sultyse
6 valg. š. aliejaus
skardinė žirnelių
keli žiupsneliai pipirų


Gaminimo eiga:

Makaronus išverdame sūdytame vandenyje ir nukošiame.
Į puodą supilame aliejų, sudedame makaronus, supilame citrinų sultis, sudedame krevetes (be skysčio, žirnelius (be skysčio) ir česnaką.
Pakaitiname apie dvi minutes nuolat maišant.
Patiekti pabarsčius maltais pipirais.


Skanaus!

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą