2010-03-07

Ryžių pudingas

Savaitgaliui besibaigiant norisi kažko kas leistų atsipalaiduoti ir nuteiktų naujos savaitės pradžiai. Šįkart tai buvo senasis gerasis ryžių pudingas (old-fashioned). Užtrukau vos kelias minutes, nes viską už mane atliko duonkepės funkcija "desserts", bet ir be jos galima puikiai apsieiti. Pudingas tiesiog nerealus! Negaliu sustoti valgiusi...:) Beje, kaip desertas jis yra gan sveikas, įeina geri produktai, išskyrus cukrų:) Ech einu įsidėsiu paskutinį gabaliuką... ...kurį norėjau pasilikti rytdienos pusryčiams... Juk jį galima valgyti ir karštą ir šaltą ir šiltą...

Reikės:

3 kiaušinių
1 ¾ puodelio pieno
1 ½ puodelio ryžių
½ puodelio cukraus
½ puodelio razinų (jeigu norite žinoma, nes aš tai ne:)
1 arb. š. vanilinio cukraus
1 arb. š. cinamono

Gaminimo eiga:

Sudėti visus ingredientus į dubenį ir išmaišyti.
Supilti masę į kepimo formą.
Kepti 150oC temp. apie 1,5 val

Skanaus!

P.S. Vienas puodelis – 240 ml

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą